25 december 2011 ~ 0 Comments

VI. PÉCSI TEREMKUPA

A 61-szeres válogatott labdarúgónknak, Dárdai Pálnak és társának Juhász Zsoltinak köszönhetően, a „holt idényben” sem maradnak labdarúgás nélkül a pécsi szurkolók, hiszen december 29-én a Lauber Dezső városi sportcsarnokban igazi futballhangulat várható.

A két szervező áldozatos munkáját dicséri, hogy az idén már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre ez a kiváló „kis” teremkupa. Előre láthatólag, Ábrahám Attila játékvezető 11:15-kor fújja meg először sípját, ami azt jelenti majd, hogy a Média csapat és a DD Gáz öregfiúk mérkőzéssel útjára indul a labda.

Az öregfiúk mérkőzései után 12:45-kor kezdődnek az „éles” meccsek, ahol az A illetve a B csoportban három-három csapat mérkőzhet meg egymással a továbbjutásért.

A csoportmérkőzések után bemutató mérkőzést játszik a Magyar Borász Válogatott, majd következnek az elődöntők és a helyosztók, végül pedig este hét óra tájban az eredményhirdetés.

Érdekesség, hogy a Komló és a Szentlőrinc labdarúgó csapata most először vesz részt ezen a rangos eseményen.

Csoportbeosztás:
A csoport: PMFC, REAC, Komló
B csoport: Lancast Hungary, Kozármisleny, Szentlőrinc

Emlékeztető:
A 2010-es kupát a Dárdai Pál által irányított Lancast Hungary nyerte. A döntőben Rajczi Péter kettő és Bodor Boldizsár egy góljával győzte le 3:0 arányban a Pécsi MFC csapatát.

Az esemény hivatalos plakátja:

Szólj hozzá!